News Flash:

IDIOTENII MARCA E-ON, DELGAZ GRID

10 Ianuarie 2017
6255 Vizualizari | 1 Comentarii
Stim cu totii ca Romania este "tara tuturor posibilitatilor" , iar ultimul exemplu care vine sa confirme acest fapt vine de la E-ON , ma rog acum DELGAZ GRID rebranduit. Dupa serialul interminabil " uite intreruperea de curent, hai la o scadere de tensiune" derulat constant in casele barladenilor , acum ruleaza " cea de a opta minune romaneasca".                                                          

Asadar, va rugam sa fiti foarte atenti si sa aruncati o privire pe factura. Priviti cu atentie- cum se poate ca aceasta sa fie emisa pe data de 30 Decembrie 2016 dar sa fie scadenta pe 28 ale aceleasi luni si an? Simplu? Nu ii intereseaza decat sa isi incaseze banii, nu au nicio treaba cu cele doua cuvinte: calitate si profesionalism. Am solicitat si un punct de vedere oficial din partea purtatorului de cuvant. Acesta nu a avut nici macar o tresarire la emailul trimis de redactie. Asadar, E-ON e mai tare decat Nostradamus. A vazut in viitor cat avem de plata , dar a emis facturile in trecut.

autor:Cristina Radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Abramburica  | #4852
Destul de simplu : factura respectiva este cu minus , acei bani fiind achitati inainte de emiterea facturii , este normal sa apara data cand s-au achitat si scazut, anterioara daterii emiterii. Factura s-a emis dupa intrarea banilor in cont!
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038455 (s)