vineri, 29 martie, 2024

Iesean prins baut la volan de politistii rutieri din Husi.Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Politistii Biroului Rutier Husi au intocmit dosar penal pe numele lui S. Mircea, de 32 ani, din municipiul Iasi acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

In seara zilei de marti, 19 aprilie, S. Mircea a iesit dintr-o parcare si a patruns, fara sa se asigure, pe soseaua Husi-Stanilesti unde a intrat in coliziune cu autoturismul condus de S. Adrian, de 42 de ani, din comuna Stanilesti. Dupa producerea accidentului S. Mircea si-a continuat deplasarea pe strada Husi-Voloseni, insa dupa aproximativ 500 de metri a oprit.

Politistii deplasati la fata locului au constatat faptul ca in urma evenimentului au rezultat numai pagube materiale. Ambii conducatori auto au fost testati de politisti cu aparatul alcooltest.

Rezultatul testarii lui S. Mircea a indicat valoarea de 1,45 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Husi unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Soferul s-a ales cu dosar penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img