vineri, 19 aprilie, 2024

Ţigări de contrabandă de peste 76.000 lei ascunse în trenul Chişinău-Iaşi  

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iaşi-feroviar au descoperit în trenul Chişinău-Iaşi-Bucureşti, în bazinele de apă, 124.600 de ţigarete, pe care însoţitorii de tren intenționau să le introducă ilegal în România.
 
În data de 07 august  a.c., în jurul orei 20.15, În Punctul de Trecere a Frontierei Iaşi Feroviar, pe sensul de intrare în România, s-au prezentat, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, călătorind ca însoţitori ai unor vagoane ale trenului accelerat 401, care circula pe relaţia Chişinău – Iaşi – Bucureşti, trei cetăţeni, cu vârste cuprinse între 32 şi 51 de ani. 
În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au desfăşurat o acţiune specifică pe timpul căreia au efectuat un control asupra vagoanelor trenului. Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în bazinele de apă din trei vagoane, 124.600 de ţigarete (6.240 de pachete), de provenienţă Republica Moldova, în valoare totală de 76.620 lei.
Cei trei însoţitori ai vagoanelor au declarat că ţigările le aparţin, motiv pentru care în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img