News Flash:

Ignoranta primarilor vasluieni. Nu au participat la cursurile pentru gestionarea situatiilor de urgenta, desi erau obligati prin lege

29 Aprilie 2015
2183 Vizualizari | 2 Comentarii
Desi au fost alesi de oameni pentru a ii conduce si sa le ofere posibilitatea unui trai mai bun si in conditii de siguranta, unii primarii vasluieni sunt total nepasatori. Peste 50% din edili vasluieni nu au nici cea mai mica cunosctinta despre reactiile in situatii de urgnenta (inundatie, alunecare de teren sau cutremur). Ignoranta lor este mai mare cu cat nici nu au binevointa sa se prezinte la cursurile oferite de autoritatile vasluiene, desi erau obligati prin LEGE.
 
Potrivit ISU VASLUI,
cursurile in caz de calamitati naturale sunt oferite pentru a oferi mai marilor din administratie, un minimum de cunostinta in cazul unei situatii de urgenta. Mai grav este ca si angajatii primariilor au luat exemplul primarilor si nu se prezinta la cursuri.
 
” Primari, viceprimari, sefi de servicii voluntare sunt cei care intr-o situatie de urgenta trebuie sa ia masuri. Primarii sunt cei care iau pe moment decizii si in functie de cum gestioneaza ei situatia pot fi salvate bunuri sau chiar vieti. Pentru asta trebuie sa fie pregatiti. Din pacate, avem o participare de aproximativ 50%. Nu stiu daca e mult sau putin, noi ne-am dori sa fie 100% deoarece intr-o situatie reala, cei care gestioneaza situatia ar trebui sa se priceapa foarte bine”, potrivit oficialilor ISU VASLUI
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Ralu  | #2387
Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”curs” la adresa de email:
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012588 (s)