vineri, 19 aprilie, 2024

Igor Dodon reactioneaza VIOLENT dupa interdictia vicepremierului Dmitri Rogozin de a zbura prin Romania: “Ei vor conflict, vor razboi aici”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, face acuzatii grave la adresa Romaniei, dupa ce vicepremierului rus Dmitri Rogozin i-a fost interzisa survolarea spatiului aerian romanesc in drum spre Moldova.

”Ei vor conflict, vor razboi aici. Majoritatea parlamentara de la Chisinau s-a implicat in acest joc geopolitic murdar care nu are nicio legatura cu interesele Moldovei. E o majoritare unionista, pro-NATO. Le spun ca totul se schimba, totul e trecator. Acum sufera moldovenii, oamenii simpli, si aici, si in Rusia. Blocarea zborului spre Chisinau, e treaba interna a Romaniei. Am vorbit cu domnul Rogozin. In avion erau sute de moldoveni, cu copii mici, care veneau acasa. De ce ati facut asta? De ce ati tinut in aer sute de cetateni ai Moldovei, copii mici, care plangeau 3-4 ore in avion, nu stiau ce se intampla. Cum se explica ca cetatenii altui stat, romanii, unionistii, deputat din Romania, blocheaza aeroportul din Chisinau? Cum ar fi daca un deputat rus ar face asta? ”, a spus Igor Dodon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img