News Flash:

IJJ VASLUI: Activitate preventiv-educativa la Centrul de Ingrijire de Zi, apartinand Serviciului Public de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Negresti

4 Aprilie 2016
2666 Vizualizari | 0 Comentarii
Cadre din Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui, impreuna cu politisti din cadrul Politiei orasului Negresti, au desfasurat in data de 01.04.2016, o activitate preventiv-educativa la Centrul de Ingrijire de Zi, apartinand Serviciului Public de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Negresti.

Celor 35 de elevi prezenti, li s-au prezentat teme pentru promovarea unui comportament bazat pe respect reciproc, aspecte legate de cunoasterea legislatiei in domeniul respectarii ordinii si linistii publice si oferta educationala in unitatile de invatamant apartinand M.A.I.

Actiunea a fost desfasurata pentru popularizarea actiunilor celor doua institutii si pentru dezvoltarea in randul copiilor a spiritului civic si respectarea normelor de convietuire sociala.

Atat copiii cat si cadrele didactice participante, au apreciat  activitatea desfasurata si si-au manifestat interesul pentru continuarea acestor intalniri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038253 (s)