vineri, 29 martie, 2024

Ilie Nastase, cadou de mii de euro pentru iubita lui. “Mi-a placut foarte mult“

Distribuie:

Publicat:

Ilie Nastase si Ioana traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni. Cei doi se inteleg foarte bine si se gandesc deja la casatorie. Recent, fostul tenismen i-a facut iubitei lui o surpriza de proportii si i-a cumparat haina din blana mult dorita.

De ziua ei de nastere, Ilie i-a daruit Ioanei o haina din blana de vulpe care l-a costat cateva mii de euro. „Este o blana facuta cadou de Ilie in valoare de 9.000 de lei. Blana este de vulpe si mie mi-a placut foarte mult', a explicat Ioana Simion, pentru Click.

Recent, Ilie Nastase a facut declaratii surprinzatoare si a vorbit pentru prima oara despre nunta cu iubita lui. Se pare insa, ca cei doi vor sa mai astepte o perioada pana vor incepe pregatirile pentru marele eveniment. Fostul tenismen a clarificat lucrurile. „Prea devreme am facut declaratia, dar asa am simtit in momentul acela. Nu trebuie sa avem o data exacta cand o sa ne unim impreuna. E doar in sufletul meu. Asa simt eu, ca este ultima partenera din viata mea. Poate ca am dat declaratia mai usor, dar e foarte serioasa. Ce simt eu, ii propun ei. Daca ne simtit bine amandoi, ne decidem sa o facem', a dezvaluit Ilie Nastase la Agentia Vip. Legat de inelul daruit iubitei, fostul tenismen a marturisit la „Agentia Vip' ca totul a fost doar o inventie a unui barbat. „Nu exista inelul de 15.000 de euro, asta e o inventie a unui domn sau nu pot sa-i spun domn, pentru ca eu nu am declarat asa ceva. Cand o sa fie momentul si o sa ne luam serios, o sa fie si inelul, pentru ca e normal. E o nebunie, dar nu stie cine baga zvonurile astea neadevarate. Eu m-am grabit sa spun asta, dar nu e adevarat.', a continuat celebrul tenismen.

In urma cu ceva timp, Brigitte se plangea ca Ilie Nastase are sa-i dea bani. Mai exact, este vorba de suma de 40.000 de euro. Bruneta spune ca mai are de recuperat de la Nasty 40.000 de euro, dupa o tranzactie imobiliara

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img