News Flash:

Ilie Năstase, prima reacție după ce a fost acuzat de fiica lui, Charlotte. Ce a mărturisit fostul tenismen

5 August 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 05T072154 340

Ilie Năstase a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars despre acuzațiile pe care fiica lui cea adoptivă i le-a adus. Charlotte susține că tatăl ei nu a mai căutat-o de la vârsta de optisprezece ani și că nu a ajutat-o financiar până acum. Iată ce a mărturisit fostul tenismen!

Charlotte a fost cea care a mărturisit că tatăl ei i-a dorit moartea și că nu a ajutat-o financiar până acum. Ilie Năstase a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars despre acuzațiile pe care fiica lui i le-a adus.

Ilie Năstase, primele declarații după ce fiica lui l-a acuzat că îi dorește moartea

Ilie Năstase a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că el a fost cel care i-a plătit școala și că i-a oferit mai mulți bani de-a lungul timpului, însă susține că nu ar merge în America deoarece el are familie aici și că nu ar putea să se mute la New York.

''Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun... Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America... Ea stă în America, eu stau la București... Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!.'', a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, la Antena Stars.

Charlotte Năstase, acuzații la adresa tatălui său

Charlotte Năstase este cea care a făcut acuzații grave la adresa tatălui său și a menționat că nu are o relație deloc bună cu el și că nu l-a mai văzut de la vârsta de optisprezece ani.

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase, potrivit click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043554 (s)