joi, 18 aprilie, 2024

Ilinca Vandici s-au hotarat sa faca asta in fiecare weekend, pana la Craciun: “Vrem sa profitam”

Distribuie:

Publicat:

Ilinca Vandici se declara o femeie implinita, are o familie frumoasa alaturi de sotul ei, Andrei Neacsu, si de fiul lor, dar si o cariera infloritoare, cu multe proiecte. Deoarece muncesc foarte mult, cei doi s-au hotarat sa faca un pact, sa profite de fiecare weekend pana la Craciun.

„Cand l-am cunoscut pe Andrei, viata mea s-a schimbat radical. Cel mai important este sa ai acasa liniste, suport, sustinere, un om care sa te incurajeze in permanenta, care sa-ti spuna mereu ca esti cea mai buna si ca vei reusi…Eu am parte de asta de la Andrei si, bineinteles, si viceversa se aplica aceeasi regula si teorie. Asta ne uneste si ne face relatia si mai frumoasa„, a spus Ilinca Vandici pentru Wowbiz.ro.

Prezentatoarea si sotul ei vor sa faca cate o escapda in afara tarii, in fiecare weekend, pana la sarbatori. „Am hotarat, impreuna cu Andrei, sa ne bucuram de weekend-urile libere la maximum. In timpul saptamanii amandoi muncim si stam cu bebe, asa ca ne-am propus sa profitam de sfarsitul de saptamana si sa plecam undeva. Am fost de curand intr-un city break de vis la Istanbul, iar pana la Craciun mai avem planificate cateva minivacante in afara tarii„, a mai declarat prezentatoarea FanArena.

Ilinca Vandici isi doreste si o fetita

Potrivit surorii Ilincai Vandici, prezentatorea de la „Bravo, ai stil”  si sotul ei isi mai doresc un copil. Ea a dezvaluit, in ziua botezului, ca Ilinca vrea sa-i faca lui Zian o sora: „Ii doresc lui Andrei sa aiba grija de Ilinca, sa o iubeasca, pentru ca e o persoana minunata (…). Si speram ca, in curand ii va face lui Zian o surioara, asa cum a promis.”. Ilinca a dezvaluit ca isi doreste, dar nu chiar acum.

„Inca nu, inca nu, pentru ca toata atentia trebuie sa fie asupra lui, dar poate intr-un an sau doi, da. Si asta pentru ca e minunat sa ai copii”, a explicat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img