marți, 19 martie, 2024

Imagine scandaloasa care il are in prim plan pe premierul Orban si alti ministri PNL – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Premierul Ludovic Orban bea alcool şi fumează în biroul lui, alături de mai mulţi miniştri, în plină pandemie de COVID-19!

Premierul Ludovic Orban bea alcool și fumează în birou arătând un dispreț total pentru legile din România şi da senzația că actele normative sunt doar pentru muritorii de rând nu și pentru el și acoliții lui. Într-o fotografie intrată în posesia redactorilor BZV și care ar fi fost făcută în urmă cu doar câteva zile, în plină pandemie de COVID-19, premierul Ludovic Orban apare fumând într-un birou luxos, la o discuţie relaxată și bea alcool, wiskey scump și Șampanie fină, alături de vicepremierul Raluca Ţurcan și de miniștrii Bogdan Aurescu și Virgil Popescu

remierul Ludovic Orban bea alcool și fumează in biroul lui, încălcând flagrant toate legile din România şi da senzația că actele normative sunt doar pentru muritorii de rând nu și pentru el și acoliții lui. Într-o fotografie intrată în posesia redactorilor BZV și care ar fi fost făcută în urmă cu doar câteva zile, în plină pandemie de COVID-19, premierul Ludovic Orban apare fumând într-un birou luxos, la o discuţie relaxată, stropită cu wiskey scump și Șampanie fină, alături de câțiva colegi din Guvern. Alături de premier, mai apar în fotografii vicepremierul Raluca Ţurcan, ministrul de Externe Bogdan Aurescu și Virgil Popescu, ministrul Economiei.
Premierul Ludovic Orban bea alcool și fumează în biroul lui, discutând probabil despre “măsurile de austeritate”

În primul rând, cei prezenți în fotografii nu respecta niciun moment distanțarea socială și nu poartă masca, deși este obligatorie în spațiile închise, în perioada stării de alertă. Să înțelegem că aceste obligații prevăzute de lege sunt doar pentru muritorii de rând, în timp ce pentru unii membri ai Executivului, legea este doar o cârpa de şters pe jos?

În al doilea rând, premierul Ludovic Orban mai încalcă un act normativ: acela prin care este interzis să fumezi în spațiile închise! Și de data asta, președintele PNL, Ludovic Orban arată un dispreț total faţă de lege!! Probabil ca Orban se crede stăpânul României și știe că nicio instituție nu are curaj să-l cerceteze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img