joi, 28 martie, 2024

Imaginea care topeste inima lui Cristi Borcea, in plina pandemie! ”Milan imi este de mare ajutor”

Distribuie:

Publicat:

Valentina Pelinel, mamă a trei copii cu Cristi Borcea, pare să aibă, acum, în plină criză a coronavirusului, tot timpul necesar pentru a se ocupa de micuții ei, lucru care, așa cum e și normal, îi face mare plăcere.Citeste si: Afacerile din turism ale Mihaelei Borcea nu au fost blocate de pandemia de coronavirus! Mihaela a anunțat că angajează personal la hotelul ei din Olimp!

 

Iar zilele trecute, cu cei doi gemeni la masă, Valentina Pelinel a avut o surpriză cât se poate de plăcută. Mai exact, Milan, băiețelul mai mare al cuplului Cristi Borcea -Valentina Pelinel, a devenit un ajutor de nădejde pentru frumoasa lui mamă.

Astfel, în timp ce, ca orice mamă cu copii mici, are grijă să îi hrănească cu maximă atenție, Valentina Pelinel având nevoie să se împartă între gemenii pe care i-a născut, Milan a intervenit și a preluat el sarcina domanei Borcea. Și, pare-se, a făcut-o cu mare plăcere și… pricepere, fiind lăudat de mama sa. ”Milan îmi este de mare ajutor”, a notat Valentina Pelinel și a imortalizat momentul într-o fotografie care, cu siguranță, ar putea topi inima oricărui tată prin drăgălășenia ei.

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare anul trecut

Fostul acționar dinamovist a părăsit penitenciarul Jilava miercuri după-amiază, la doar câteva ore după ce magistrații de la Tribunalul Ilfov au anunțat decizia. Cristi Borcea a plecat acasă după aproximativ nouă luni petrecute din nou în închisoare. Omul de afaceri căsătorit cu Valentina Pelinel a fost așteptat de o mașină de culoare închisă, în care se afla și fiul său cel mare, Patrick. Borcea nu a vrut să dea declarații în fața reprezentanților presei care îl așteptau în fața penitenciarului Jilava. "Vă mulțumesc, vă doresc seară plăcută!", a spus Cristi Borcea, apoi a urcat în mașina care l-a dus acasă, înapoi în sânul familiei. "Ce veți face de acum?", a fost întrebat omul de afaceri. "Cu familia, cu copiii", a încheiat Cristi Borcea, grăbindu-se să ajungă la Valentina Pelinel.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img