vineri, 19 aprilie, 2024

Imaginea Simonei Halep, terfelita de un manager de comunicare ce nu vrea sa comunice!

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a ocupat timp de 16 saptamani pe primul loc mondial in clasamentul WTA, si in momentul in care ai dovedit ca esti cel mai bun in domeniul tau de activitate, normal ar fi sa te inconjori de oameni care se ridica la nivelul tau. Din pacate, acest lucru nu e valabil pentru toti cei prezenti in staff-ul jucatoarei noastre.

”Gazeta Sporturilor“ publica in editia sa de astazi un element ce poate parea a fi de detaliu, dar care arata diferenta existenta intre Halep si alte jucatoare, care se folosesc de retelele de socializare pentru a-si promova imaginea, capital ce ulterior este exploatat in momentul in care negociezi un contract de publicitate.

Potrivit sursei citate, pe durata Australian Open, contul de Facebook al Simonei Halep n-a fost actualizat deloc! Asta in timp ce alte jucatoare au postat imagini continuu, evident, prin intermediul oamenilor care sunt angajati pentru comunicare.

In staff-ul Simonei Halep, acest rol e ocupat de Cosmin Hodor de la inceputul anului.

Cotidianul ”Adevarul“ a incercat sa ia legatura cu el pentru a afla motivul pentru care contul de Facebook al Simonei nu a mai fost actualizat de pe 14 ianuarie. Prin intermediul unui subaltern, Cosmin Hodor a cerut sa-i fie trimis un e-mail la care, ulterior, n-a mai raspuns!

In schimb, la cateva ore dupa ce a primit e-mailul de la ”Adevarul“ a aparut o noua postare pe pagina Simonei de Facebook!

”Multumesc Melbourne pentru doua saptamani minunate. Sunt acasa, in refacere, alaturi de noul meu prieten (n.r. in imagine, Halep e alaturi de trofeul pentru locul 2). Multumesc tuturor pentru sustinere, voi reveni cat mai curand posibil“, a fost mesajul postat.

E-mailul catre Cosmin Hodor a fost trimis pe adresa acestuia, la ora 14.09. Timp de cinci ore, acesta n-a dat niciun semn de viata. Apoi, la ora 19.01, subalternul sau, Catalina Negura, a revenit cu un SMS, iar de aici a continuat un schimb de mesaje, care a durat peste o ora si pe care il puteti citi mai jos.

*Catalina Negura (ora 19.01): Buna. Va raspunde Cosmin in 10-20 min. I-am transmis.

*Amir Kiarash (ora 19.03): Astept exact 20 de minute. Eram pe punctul de a pleca din redactie. I-am trimis mailul acum exact 5 ore!

*Catalina Negura (ora 19.06): Multumesc mult! Cosmin chiar a avut o zi plina…

*Amir Kiarash (ora 19.09): Eu va multumesc ca intermediati acest dialog de la distanta intre mine si dumnealui. Chiar nu sunt ironic. Era mai bine daca dumneavoastra erati manager de comunicare pentru Simona Halep. Eu acum a trebuit sa intorc pagina de la tipografie, fiindca a anuntat domnul Cosmin Hodor, intr-un tarziu, ca are, totusi, ceva de spus. Poate altul n-ar fi intors pagina de la tipografie. Repet, vorbim despre un mail trimis la ora 2! Oricum, va multumesc, inca o data, pentru ajutor.

*Catalina Negura (ora 19.13): Amir, imi pare rau de situatie. Multumim ca ne-ai informat. Din pacate, Cosmin este prins in foarte multe proiecte si intalniri. Daca tu consideri oportun, ma poti include in comunicarea cu el, cel putin pe partea de club…

*Amir Kiarash (ora 19.14): Da. Sigur. Momentan insa, sunt in fata calculatorului si cu mana pe Refresh, asteptand mailul dumnealui. Sa speram ca va veni…

*Amir Kiarash (ora 19.40): Imi cer scuze ca insist, dar pagina poate fi tinuta pana la ora 19.50. Credeti ca va veni vreun e-mail pana atunci? Nu de alta, dar la ora 7 mi-ati spus ca raspunsul va veni in 10-20 de minute, iar acum e ora 7.40.

*Amir Kiarash (ora 19.57): Am dat drumul la pagina cu textul modificat. Scrisesem ca Halep are un manager de comunicare, care nu comunica. Am scos aceasta idee, desi, fie vorba intre noi, exact asa e!!! Astept, in continuare, e-mailul domnului Hodor si o sa public raspunsul lui pe adevarul.ro.

Raspunsul lui Cosmin Hodor n-a venit niciodata. Se pune intrebarea, Simona, omul asta este platit pentru munca pe care o presteaza? Nu de alta, dar tu stii cum ai jucat la Melbourne…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img