vineri, 29 martie, 2024

Imagini cutremuratoare! Tanar injunghiat de mai multe ori, lasat intr-o balta de sange! Informatii cu un puternic impact emotional

Distribuie:

Publicat:

Imagini de groaza surprinse de o camera de supraveghere in orasul Bumbesti Jiu. Un tanar in varsta de 24 de ani a fost injunghiat de mai multe ori si lasat sa zaca intr-o balta de sange. Imaginile si informatiile urmatoare, mare atentie, pot avea un puternic impact emotional!

Un tanar de 24 de ani din orasul Bumbesti Jiu, judetul Gorj, se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de catre un alt barbat. Momentul a fost surprins de catre o camera de supraveghere. In imagini se observa cum un tanar este alergat de catre doi barbati. Unul dintre el reuseste sa-l prinda si il loveste de mai multe ori cu un cutit, in timp ce celalalt il loveste cu piciorul. Victima se ridica si face mai multi pasi, dar in urma sa se observa o dara de sange. Agresiunea a avut loc in urma cu cateva zile in localitatea Bumbesti Jiu. In prezent, victima se afla internata in spitalul din Timisoara. Starea acestuia este foarta grava, iar medicii au fost nevoiti sa-i taie un picior, scrie Adevarul.

Numele agresorului este Flavius Constantin Deaconescu. Acesta a fost retinut de Politie si arestat preventiv pentru tentativa de omor.

„Fapta s-a petrecut in fata unui bar din centrul localitatii Bumbesti-Jiu, constatandu-se ca victima, C.V.I., a fost urmarita de suspectul Deaconescu Flavius Constantin care, pe fondul unui conflict, i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect taietor-intepator in zona fetei si a corpului, provocandu-i leziuni ce au sangerat abundent. Din actele medicale a rezultat ca victimei i-a fost pusa in primejdie viata, intrucat plaga injunghiata la nivelul coapsei stangi a intersectat un vas mare al corpului (artera femurala). Victima a fost internata in stare de soc hemoragic, intervenindu-se chirurgical pentru suturarea arterei femurale”, se arata in comunicatul remis presei de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img