joi, 18 aprilie, 2024

Imagini inedite din viața Corinei Caciuc, logodnica lui Reghecampf. Cu cine s-a iubit în trecut

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf încearcă să divorțeze de Anamaria Prodan pentru a-și putea reface viața alături de o altă femeie. Este vorba despre Corina Caciuc, cea care este însărcinată în patru luni și care îi va dărui un fiu antrenorului.

Până acum nu se știau prea multe detalii despre Corina Caciuc. Însă după ce s-a aflat de relația ei cu Reghe, presa a început să sape, oamenii au dat și ei publicității imagini cu aceasta de pe vremea când era mai tânără și mai plinuță, iar acum au ieșit la iveală noi informații despre bruneta din Deva.

Care este legătura dintre Kamara și Corina Caciuc
În spațiul public circulă o fotografie în care Corina Caciuc îl sărută pe celebrul artist Kamara. Se pare că femeia ar fi avut o relație sentimentală cu solistul de la Alb Negru. Relația dintre ei s-ar fi consumat în urmă cu mai mulți ani. La vremea respectivă, Kamara era în mare vogă.

Povestea de dragoste dintre Corina și Kamara a fost de scurtă durată, într-o perioadă în care artistul era divorţat. În orice caz, Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală.

Promit să mă ţin de şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei.”, sunt promisiunile pe care Corina Caciuc i le-a făcut lui Kamara, conform strictsecret.ro.

>VIDEO AICI

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img