joi, 25 aprilie, 2024

Imagini interzise cu «isterica de la TV-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Adela Lupse, cunoscuta ani de-a randul ca «isterica de la miezul noptii», a realizat un pictorial in care isi dezvaluie formele generoase. Oradeanca a trecut peste momentul in care a avut o cadere psihica in timpul unui concurs nocturn la TV, iar acum candideaza la alegerile parlamentare pe listele Partidului Umanist. Insa asta nu este tot. Anul acesta, Adela s-a redescoperit din punct de vedere fizic si a inceput sa faca bani aratandu-si formele generoase pe care multe femei plinute le ascund.

«Strong and beautiful» (puternica si frumoasa) este noua atractie in lumea modei in vestul Europei, dupa ce ani de-a randul, podiumurile au fost populate doar cu modele anorexice. La 28 de ani, Adela abia a patruns in aceasta lume, iar specialistii au ramas surprinsi de senzualitatea romancei. Totul a inceput in acest an, cand Adela a trimis cateva fotografii la o agentie de modele «plus-size» din Belgia. In august, ea a fost invitata la un eveniment de moda dedicat plinutelor: «Curvy & Plussize Fashion Weekend», care a avut loc la Berlin.

Romanca a prezentat tinute diverse, insa a facut senzatie atunci cand a aparut in costumul de baie. De atunci, fotografi de moda din toata Europa ii trimit invitatii pentru pictoriale. Doar luna aceasta, ea a calatorit in Belgia si in Marea Britanie pentru sedinte foto. «Dupa ce am debutat la Burussels Curvy & Plussize fashion Weekend in august 2016, am decis sa urmez o cariera profesionista de model plus-size, insa imi doresc sa lansez o publicatie online in viitorul apropiat.

Am lucrat ca prezentatoare de televiziune si am avut o mica afacere, asa ca sunt foarte relaxata atunci cand apar in fata camerei. Ca o femeie cu forme, vreau sa-mi folosesc munca si imaginea pentru a inspira femei care nu au fost reprezentate suficient pana acum in media si cultura populara. Obiectivul meu este sa ma concentrez pe piata revistelor si sunt dispusa sa calatoresc pentru sedinte foto, dar vreau sa fie clar pentru toata lumea: nu sunt un model XXX, nu sunt un obiect ci vreau sa devin un model de succes pentru alte femei», a scris Adela Lupse pe pagina de prezentare ca model. Adela are 1,77 m inaltime si 75 kg.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img