joi, 25 aprilie, 2024

Imagini SOCANTE cu doi tineri la Afterhills! Petrecerea a ajuns mult prea departe – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 

In cursul serii trecute, doi tineri, cel mai probabil fiind afectati de aburul alcoolului, au ales sa faca sex in fata iesenilor aflati la festivalul Afterhills.

Inca o data, aceasta este o dovada clara de proasta organizare a acestui eveniment, deoarece, nimeni din cei ce se ocupa de aceste evenimente nu au parut sa fie in vreun fel deranjati de scenele de-a dreptul socante petrecute in mijlocul iesenilor aflati acolo. 

Sursa VIDEO: Esti din Iasi daca…

Amintim cu aceasta ocazie cantitatea alarmanta de gunoaie ce a fost lasata in urma de organizatori. Acum doua zile, primele gunoaie si-au facut deja aparitia la Afterhills 

Nici bine nu a inceput festivalul Afterhills ca deja a aparut o situatie ingrijoratoare: deja au aparut gunoaiele! Daca acum, la inceputul festivalului, gunoaiele deja au aparut in zona unde este organizat festivalul, la ce sa ne asteptam dupa ce acestia vor pleca? 

Imaginile cu dezastrul ecologic de pe amplasamentul Aferhills de anul trecut au devenit virale in mediul online in acea perioada, internautii acuzand drastic organizatorii Afterhills. 

Iesenii, indignati de cantitatea uriasa de gunoaie lasata in urma anul trecut de organizatorii Afterhills, s-au decis sa se mobilizeze si sa curete zona in care a fost organizat festivalul: "Daca arunci gunoaie in natura, s-ar putea ca si natura sa te arunce pe tine la gunoi intr-o buna zi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img