joi, 28 martie, 2024

Imaginile cu ea iti vor da cosmaruri! Ea este considerata cel mai urat model din lume

Distribuie:

Publicat:

Tanarul model se numeste Melanie Gaydos, traieste in Germania. Desi nu are o infatisare comuna cu restul fotomodelelor, tanara este foarte ceruta in prezentari datorita siluetei sale androgine.

In ciuda faptului ca nu are o infatisare placuta, diferiti designeri si-au dorit ca tanara sa pozeze in hainele lor. Reviste celebre au avut-o pe prima pagina. Melanie a aparut si in videoclipul trupei Rammstein.

Melanie Gaydos are o boala genetica care se numeste displazie ectodermala, o boala care ii afecteaza porii, parul, dintii si unghiile si spune ca nu a crezut ca va trece de varsta de 18 ani.

“Imi place sa fiu model, este singurul moment in care ma simt complet deschisa. Pentru mine este un proces terapeutic. M-am gandit mereu la mine ca fiind dincolo de toate standardele de frumusete. N-am crezut niciodata ca sunt frumoasa, dar niciodata nu m-am gandit ca as fi urata. Pentru mine, frumusetea a fost intotdeauna mai mult un sentiment si o stare de a fi”, spune Melanie Gaydos.

“Cand merg la o sedinta foto, nu stiu ce sa faca cu mine. De obicei ma intreaba:”Ce e asta?”. Este extrem de greu petru mine in lumea modei. Oamenii cred ca sunt o profitoare si ca imi exploatez boala.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img