vineri, 26 aprilie, 2024

Imaginile dezastrului din Dominicană, filmate de Radu Vâlcan. Cum au petrecut noaptea el și Adela Popescu, alături de Cabral și Andreea Ibacka după uragan

Distribuie:

Publicat:

Clipe de coșmar pentru prezentatorii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Radu Vâlcan, aflat și el în Republica Dominicană alături de soția lui, a povestit cum au trecut peste o noapte în care au fost loviți de uraganul Fiona.

Clipe de coșmar pentru prezentatorii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Casa lor din Dominicană, lovită de uragan

Uraganul Fiona a făcut un adevărat dezastru în Puerto Rico, dar apoi a ajuns și în Republica Dominicană, unde se află și prezentatorii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Împreună cu Radu Vâlcan și Andreea Ibacka, cei patru au trecut prin clipe greu de descris, ei fiind și alături de copii în Dominicană.

Radu Vâlcan a povestit că a fost o noapte cumplită pentru ei și a arătat imaginile dezastrului provocat de uraganul Fiona pe rețelele de socializare.

Soțul Adelei Popescu a descris experiența ca una plină de frică, dar a ținut să precizeze că toată lumea este bine.

„Noaptea trecută s-a întâmplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns și aici, în Republica Dominicană, după prăpădul din Puerto Rico.

Un zgomot și o frică cumplite. Noi…eu, Adela Popescu, Cabral , Andreea Ibacka, copiii noștri, suntem bine, dar aproape de toti ceilalți”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Cabral, mărturii după ce a fost surprins de urganul Fiona cu soția

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” probabil le-au fost și gândurile prezentatorilor de la emisiune, nu numai cele ale concurenților, după ce au fost surprinși de uraganul Fiona în Republica Dominicană.

Cabral a spus că există apă în toate camerele și nu au avut curent electric vreme de multe ore. Noaptea a fost una grea, iar toți adulții și copiii s-au strâns în două camere.

Ca măsură de precauție, Radu Vâlcan, Adela Popescu, Cabral și Andreea Ibacka au decis să pună saltele de pe paturi în geamuri.

Prezentatorul de la Pro TV a recunoscut că nu prea au putut să doarmă, ci mai degrabă s-au asigurat că copiii lor sunt bine.

„Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore…

A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casă cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță”, a scris și Cabral pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img