sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Imaginile pe care Corina Caragea le vrea sterse! Prezentatoarea stirilor din sport, provocatoare pentru iubitul ei. Imaginile au ajuns sa fie publice

Distribuie:

Publicat:

Corina Caragea este cunoscuta drept una dintre cele mai cuminti personaje care ne apar in fata micului ecran. Frumoasa bruneta, prezentatoare a stirilor din sport de la PROTV, a avut parte insa de un moment extrem de neplacut.

Acesteia i-a fost spart mail-ul, iar hackerii au gasit pozele sexy pe care aceasta le trimitea iubitului ei.

Toate fotografiile intime au fost facute publice pe internet, iar Corina a aparut astfel asa cum nu a mai fost vazuta vreodata.

Inca de mic copil, Corina Caragea si-a dorit o cariera in televiziune si visul i s-a indeplinit mai tarziu. A aparut pentru prima data pe micile ecrane in anul 2003, ca dansatoare in grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize”, dupa care a inceput sa lucreze ca prezentatoare de stiri sportive.

In prezent, Corina este angajata la PRO TV, fiind una dintre cele mai de succes – dar si cea mai sexy – prezentatoare TV din Romania. Sex-appealul ei nu a fost trecut cu vederea de revistele dedicate barbatilor. Focoasa bruneta a realizat un faimos pictorial pentru FHM si a primit o oferta de a poza si in Playboy, insa a refuzat propunera iepurasului cu papion.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img