joi, 28 martie, 2024

Impacare neasteptata in showbiz! Catalin Cazacu si Anna Roman, surprinsi intr-o vacanta romantica in Zanzibar

Distribuie:

Publicat:

Cătălin Cazacu și Anna Roman au avut parte de o despărțirea destul de dureroasă, după ce prezentatorul tv a plecat în primul sezon al competiției Exatlon. Cei doi au avut parte de o separare presărată cu scandaluri și acuzații, după care au luat-o pe drumuri diferite.

 

În tot acest timp, ei au încercat să își găsească fericirea alături de alte persoane. Mulți nu se așteptau ca drumurile dintre cei doi să se intersecteze din nou într-o bună zi!

Nu este un secret pentru nimeni că Anna Roman și Cătălin Cazacu aveau „treburi neterminate” în urma despărțirii lor. Se pare că cei doi au hotărât să își mai acorde încă o șansă. Deși nu au oficializat relația, imaginile din mediul online i-au dat de gol.

Anna Roman și Cătălin Cazacu se află într-o vacanță exotică în Zanzibar. Cei doi au postat mai multe fotografii și videoclipuri din aceleași locuri, însă un detaliu important le-a scăpat. În timp ce filma o petrecere pe plajă, în care mai mulți turiști încercau să învețe un dans, în cadru a apărut și Anna Roman. Ceea ce a dat-o de gol a fost modul în care și-a coafat părul, cât și tatuajul de pe spate al vedetei.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img