vineri, 19 aprilie, 2024

Impact EXTREM! Un tanar din Iasi a murit zdrobit dupa un accident GROAZNIC! A plecat nervos dintr-un CLUB dupa o cearta cu o domnisoara – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Accident teribil s-a petrecut la Iasi in noaptea de sambata spre duminica • Un tanar de 23 de ani a murit pe loc dupa ce a pierdut controlul autoturismului in care se afla si s-a izbit de un copac • Tanarul era cunoscut drept o persoana linistita, respectuoasa si mereu cu zambetul pe buze • Intreaga comunitate este acum marcata de tragicul accident si nimeni nu intelege cum de s-a putut intampla o asemenea nenorocire

Duminica dimineata, in jurul orei 4:00, s-a produs un accident rutier extrem de grav in localitatea ieseana Probota. Un tanar de doar 23 de ani a murit pe loc dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un stalp si de doi copaci. Un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia.

La fata locului au plecat de indata mai multe echipaje medicale si politistii rutieri. A inceput o lupta contra cronometru, iar dupa cateva minute tanarul in varsta de 23 de ani pe nume Andrei Vladut Onofrei a fost scos dintre fiarele contorsionate. Lezinunile pe care le-a suferit in urma impactului au fost incompatibile cu viata, iar medicii au fost nevoiti sa constate decesul.

Trupul neinsufletit al lui Vladut Onofrei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie. "In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. S-a dispus efectuarea necropsiei, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Ultima poza, facuta in club

Din cate se pare Andrei Vladut Onofrei, de loc din comuna ieseana Bivolari, a mers in noaptea de sambata spre duminica in mai multe baruri, ajungand pana la Probota. In ultima poza postata pe Facebook Vladut apare impreuna cu un prieten la un club din Bivolari. Poza a adunat cateva zeci de comentarii.

"Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Imi pare tare rau", au spus prietenii lui Vladut. In comuna Bivolari este doliu. Putini sunt cei care nu l-au cunoscut pe tanar. "Este tragic ce s-a intamplat. Vladut era un tanar respectuos, linistit, la locul lui… Nu sunt decat cuvinte de lauda. Dumnezeu sa il ierte. Pentru noi este extrem de trist", a declarat Liviu Teodorescu, primarul comunei Bivolari.

"Prin toamna si-a cumparat masina… a fost plecat din tara si a strans bani. Nu stiu ce s-o fi intamplat, se spunea ca s-ar fi certat cu o fata si a plect nervos. Chiar nu stiu ce sa spun", a completat un prieten de-al tanarului.

Citeste si : Accident mortal langa Parcul Expozitiei! Soferul a zburat prin parbriz – FOTO

Familia lui Vladut este cunoscuta drept o familie muncitoare. Tanarul mai are o sora in varsta de 16 ani. Acum familia sa si intreaga comunitate se pregateste de inmormantare. Unii spun ca tanarul ar fi consumat alcool, iar mai apoi s-ar fi urcat la volan si a condus cu viteza excesiva. Necropsia va stabili daca a fost sau nu asa.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img