marți, 19 martie, 2024

Impreună vom invinge balaurul PSD în judetul Vaslui!

Distribuie:

Publicat:

În sport există o vorbă: “ Nu conteaza pe cine ai in fata, important este pe cine ai alaturi!”. Iar noi, echipa PNL din judetul Vaslui suntem uniti, suntem puternici si suntem determinati sa aducem schimbarea in bine pentru judetul nostru. Si, mai important, va aducem pe dumneavoastra alaturi: cetatenii care s-au saturat de o administratie anchilozata si voro ameni noi care sa dezvolte judetul !

Zilele trecute, împreună cu domnul ministru Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui, am vizitat mai multe comune și orașe din județ, am vorbit cu candidații noștri la primării și consiliile locale și vă pot spune că sunt oameni de toată nădejdea care vor face treabă în localitățile lor.

Am vizitat împreună municipiul Vaslui, orașul Murgeni, comunele Fălciu, Epureni, Fruntișeni, Pogonești, Ciocani, Perieni, Pogana, Iana, Puiești, Voinești, Crețești, Oltenești, Albești, Băcani, Alexandru Vlahuță și Bogdănița.

Oamenii s-au oprit pe drum, ne-au urat succes și ne-au spus că așteaptă cu speranță o schimbare în bine pentru județul Vaslui.

Vă garantez că această schimbare va veni după 27 septembrie, când votul dumneavoastră îi va trimite acasă pe baronii PSD care au ținut județul Vaslui în sărăcie și mizerie!

Suntem pregătiți să FACEM TREABĂ bună pentru Vaslui!

SE POATE!

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE S.C. GLOBAL IMPEX DISTRIBUTION S.R.L, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img