miercuri, 24 aprilie, 2024

In ca o victorie pentru echipa huseana :Hușana Huși s-a calificat în turul următor al Cupei Romaniei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Hușana Huși a obținut cea de-a patra victorie consecutivă într-un meci oficial. După victoriile cu CSM Vaslui (scor 5-0), Dante Botoșani (1-0) și Bradul Borca (5-0), formația hușeană a trecut și de Sporting Liești, scor 2-1 (1-1).

Meciul a contat pentru turul 2 al Cupei României și s-a disputat pe stadionul Municipal din Huși.

Adversara a început bine meciul și a controlat mijlocul terenului, deschizând scorul după numai 19 minute de joc, prin Alexandru Stan.

Hușenii s-au așezat mai greu pe teren, asta și pentru faptul că Florin Croitoru a odihnit o parte din jucătorii care au evoluat titulari în celelalte partide, iar unii abia au susținut un antrenament, ieșind din perioada de carantină, după ce au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

Finalul de repriză a prins Hușana în atac, iar Francis Agbleta a demonstrat că e un atacant talentat, rezolvând o fază de unul singur, finalizată cu gol.

La reluare, ambele echipe își trec o serie de ocazii, însă introducerea în teren a căpitanului Petre Agrigoroaie și a atacantului Adrian Viorică, jocul gazdelor se schimbă radical, punând presiune tot mai mare la poarta Lieștilui, Jitaru și Viorică trecând pe lângă golul doi.

Acesta a venit cu un sfert de oră înainte de fluierul final, Viorică luând o minge de la 25 m și a șutat sec din apropierea careului mic direct în poartă.

Jitaru are o intrare neregulamentară la un adversar, iar centralul partidei nu-l iartă și îi arată cartonașul roșu.

În inferioritatea, gălățenii prind mai mult curaj și forțează egalarea. Hușana rezistă și obține o calificare meritată în turul 3 al Cupei României, unde are șanse mari să o întâlnească pe colega de serie, Știința Miroslava, care a trecut în prelungiri de CSM Pașcani, 2-0.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img