joi, 25 aprilie, 2024

In Craiova un gard al cimitirului a fost izolat termic. Mesaj de la un „locuitor” al cimitirului: „Eu stau chiar langa gard, pe aleea a treia…”

Distribuie:

Publicat:

In Craiova un gard al cimitirului a fost izolat termic. “Est o alegere buna, ca sa le fie cald la morti, sa nu raceasca”, a spus in gluma un mester. O regie subordonata Primariei Craiova a solicitat consolidarea gardului. Lucrarile au costat 800 lei. Fostul primar al Craiovei doamna Olguta Vasilescu a dorit sa multumeasca locatarilor pentru tot ce facuse ei in 2014. Ea locuia langa gard, aleea a treia, a doilea garsoniera pe partea stanga.

“Viata de zombie este foarte grea, mai ales inainte de a fi gardul izolat termic. Imi era asa de frig ca nu mai rezistam.

Mai ales al alegeri cand am votat pentru domnul Dragnea deasemenea era frig si ne apropiam langa gard ca sa nu ne fie frig. Acum cand este izolat termic este mult mai cald decat iarna trecuta. Toti suntem multumiti de conditiile pe care le-ati creat. Dar mai avem doua rugaminti: Sa mai puneti niste geamuri termopan ca sa arate mai bine gardul si sa trageti niste apa calda la cismea ca sa ne fie mai usor.” Chiar daca este doar o gluma totusi iata explicatia mesterului de ce au pus izolatie pe gard. “De fapt nu este o izolatie termica, dar era nevoie de uniformizat o curbura si asta a fost metoda cea mai simpla si mai ieftina.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img