vineri, 19 aprilie, 2024

In Iulius Mall Iasi s-a deschis magazinul JRC Gamecentru, dedicat jocurilor video

Distribuie:

Publicat:

Veste buna pentru pasionatii de jocuri video. De curand, la Iulius Mall Iasi s-a deschis primul magazin din regiune si al doilea din Romania al brandului JRC Gamecentru. Magazinul, originar din Cehia, este situat la etajul doi al mall-ului si le propune clientilor sai, mici sau mari, o gama completa de jocuri video, console, accesorii si figurine de colectie.

Cei care doresc sa isi completeze colectia de jocuri au la dispozitie cele mai noi si populare productii, disponibile pentru PC, PlayStation, Xbox sau Nintendo. Printre acestea se afla FIFA 19, Red Dead Redemption 2, God of War si Spider-Man.

Totodata, pasionatii vor putea sa achizitioneze console precum PS4, Xbox One sau Nintendo. In plus, magazinul JRC Gamecentru ofera si numeroase accesorii utile pentru experiente de joc complete, precum casti audio, casti PlayStation VR, joystick-uri, volane, gamepad-uri, mouse-uri si altele.

Mai mult, clientii au la dispozitie figurine de colectie, postere si autocolante cu supereroi din jocurile preferate, precum si diverse alte accesorii, ca tricouri, hanorace si cani personalizate.

Gamecentru a fost fondat in 1988, in Cehia, unde detine 36 de magazine. Mai este prezent cu 16 magazine, in Slovacia si cu alte doua, in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img