vineri, 19 aprilie, 2024

In pat cu procurorul! Dezvaluiri INCENDIARE din politica romaneasca

Distribuie:

Publicat:

Exista momente in care anchetatorii nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine probele necesare, a declarat Sabina Iosub, la Antena3, care a dezbatut subiectul, sambata seara, intr-o editie speciala . Ultimul caz este cel al procurorului Mircea Negulescu, zis si Portocala, care a incercat sa intre in patul fiicei baronului de Prahova, Andreea Cosma, pentru a afla informatii care ii foloseau in ancheta. Chiar daca era casatorit acesta ii trimitea mesaje de amor tinerei.

„L-am cunoscut pe domnul Negulescu intamplator undeva la jumatea anului 2013. A venit insotit de un client de al meu de la notariat in biroul meu notarial. A inceput sa-mi faca o serie de avansuri. A inceput sa-mi faca curte. A incercat sa ma cucereasca sentimental, dar incercarea a fost nereusita. Imi trimitea flori, imi trimitea prajituri printr-un prieten foarte apropiat, domnul Cantemir”, a marturisit Andreea Cosma, la un post de televiziune.

Exista insa si cazul unui fost ministru din Guvernul Victor Ponta, care s-a trezit cu microfoane in lenjeria intima. Este vorba de fostul ministru al Finantelor, OrlandoTeodorovici. Obiectul a fost descoperit la timp, iar politicianul pastreaza si acum dovada.

„Il am si acum, il pot arata.”, declara, la inceputul lunii martie, Teodorocivi la Antena3.
Naucitoare sunt si dezvaluirile fostului judecator al Curtii Constitutionale, Toni Grebla, ca era monitorizat in baie.
„A fost montata aparatura in toate incaperile, inclusiv in baie. In camera de la hotel. Aceasta masura a fost nejustificata reprezinta un fapt absolut cert, din septembrie 2014-ianuare 2015, nu exista nicio proba pentru aceasta perioada. (…) Timp de patru luni am fost monitorizat in cel mai aspru si intim mod eu si familia mea si cu acele imagini eu nu stiu ce s-a intamplat”, povestea Toni Grebla.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img