marți, 19 martie, 2024

In Sfanta Duminica, batraneii de la Stroiesti, primesc vizita unor huseni inimosi– FOTO

Distribuie:

Publicat:

Daca in editia de sambata va relatam povestea celor doi batranei uitati efectiv de administratia comunei vasluiene Tatarani, astazi va povestim cum 4 inimosi tineri au mers in vizita in localitatea Stroiesti la cei doi in Sfanta zi de Duminica si le-au intins o mana de ajutor ca o gura de aer. Marin Lila, Laurentiu, Alexandru si Cosmin, nu au tinut cont de faptul ca este duminica, si prima parte a zilei si-au petrecut-o la cei doi batrani .

Primul lucru pe care l-au facut a fost sa il scoata pe batranul imobilizat afara din locuinta. Dupa un an si jumătate , acesta a simtit din nou razele soarelui pe fata sa . Acesta era murdar pentru ca cei doi nu au posibilitatea de a achizitiona pampers din cei 140 de lei pe care ii au ca venit lunar . Dupa ce l-au scos afara, batranul a fost curatat si i-au fost pusi pampersi, bineinteles ca i-au fost lasati cativa si de schimb . De asemenea barbatul imobilizat la pat a fost barberit, spalat, imbracat, tuns, hranit . In tot acest timp, restul ajutoarelor au scos tot ce nu mai era folositor din locuinta si care miroasea afara . Lenjeriile noi au luat locul celor imbibate cu materiale fecale .  Iar locuinta a luat parca un alt aspect .

Seara zilei de 28 iunie, va ramane mult timp intiparita in meroria celor doi, deoarece acestia dupa o perioada imensa de timp se vor culca in haine curate si lenjerii curate . Voluntarii huseni se gandesc sa ii ajute pe cei doi si cu consolidarea locuintei, insa pentru acest lucru mai au nevoie de sprijinul catorva oameni cu suflet mare si care doresc sa faca o fapta buna .

“ M-a ierta Dumnezeu ca am fost azi, duminica si am facut curat acestor batrani! Dar in situatia in care erau nu am putut sta indiferent. Berberit, spalat, imbracat, tuns, hranit si pus pe pat curat, in camera curata cu lenjerii curate! Aceste fapte pe care le fac eu le fac in fata lui Dumnezeu! Oricine m-ar critica, judeca.. voi nu sunteti in masura sa ma judecati! Are cine sa ma judece, cel de sus! Va doresc o duminica placuta si multa sanatate alaturi de cei dragi!” posteaza Marin Lila pe pagina sa de socializare .

La acest numar de telefon( ‭+40 723 025 493‬ ) puteti lasa cu cea mai mare  incredere un lucru ori aliment pentru cei doi batranei din Stroiesti . Haideti sa le intindem o mana de ajutor

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img