joi, 18 aprilie, 2024

In sfarsit, cineva a gasit REZOLVAREA sinuciderilor cauzate de “Balena Albastra”! Solutia propusa de un celebru criminalist roman

Distribuie:

Publicat:

Daca sinuciderile din randul tinerilor, tot mai dese si tot mai ciudate in ultima vreme, nu au pus in miscare pana acum autoritatile, azi pare ca s-a umplut paharul. 

Dupa stirea ca un copil de 11 ani, din localitatea damboviteana Cazaci, s-a sinucis, spunandu-le colegilor de la scoala ca joaca „Balena Albastra”, autoritatile dau semne ca iau tot mai in serios ce se intampla. Si chiar au curajul sa vorbeasca despre un fenomen. Ce e de facut?

„Nu mai merge cu paleative. Asa cum ii supraveghem pe teroristi, asa cum ii supraveghem pe cei care ataca fel de fel de valori mai mult sau mai putin interpretate politic, aici, ei (n.r. – psihoteroristii care actioneaza in cazul «Balena Albastra») ataca viata. Ataca viata, ataca destinul unor tineri, sunt profitorii teribilei drame existentiale a acestora. Deci… cenzura totala! Trebuie intrat cu IT-isti de specialitate pe aceste site-uri, si trebuie imediat blocate. Eu nu ma pricep, dar sunt oameni care chiar se pricep: sunt cei care intra in conturi, care sparg conturi, care incurca alegerile  in America si asa mai departe. Si acestia toti trebuie sa faca un singur lucru: ofensiva totala timp de trei zile, de o saptamana!”, explica profesorul Tudorel Butoi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img