News Flash:

In sfarsit ! Incepe reabilitarea strazii "SARA" din Husi

28 August 2015
4087 Vizualizari | 1 Comentarii
Locuitorii strazii “SARA” din municipiul Husi au in sfarsit un motiv de bucurie. Ieri, in sedinta de CL Husi, alesii au votat proiectul de lege prin care se aproba documentatia tehno-economica a obiectivului de investitie “Reparatii si extindere retea de canalizare menajera strada Sara, in municipiul Husi”. Mai pe scurt, pe aceasta strada se vor incepe lucrari de apa-canal, ca mai apoi sa se poata trece la asfaltarea strazii.

Costul estimativ al lucrarilor de apa-canal de pe strada “Sara” se ridica la 253.667,03 lei cu TVA. Lucrarile vor fi executate de SC.AQUAVAS S.A Vaslui, in baza dreptului de exclusivitate mentionat in Contractul de Concensiune a Serviciului de apa-canal. Sursa de finantare a acestui obiectiv o constituie veniturile proprii ale bugetului local.

Lucrarile de reparatii si extindere a retelei de canalizare menajera de pe strada Sara se va realiza pe o portiune de 1276 de m cu teava de PVC-D=250 mm, montarea a 26 camine de vizibilitate si realizare a 96 bransamente din teava PVC-D=160 mm

strazii sara municipiul husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042068 (s)