marți, 19 martie, 2024

In timp ce ministrii USR-PLUS se gandesc la demisii, Catalin Drula continua razboiul de la metrou

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță că încă 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate. Acțiunea s-a desfășurat vineri seara în 10 stații de metrou, anunță Mediafax.

Acțiunea de desființare a spațiilor comerciale de la metrou continuă, a anunțat ministrul Cătălin Drulă pe Facebook. Vineri seara au fost desființate zeci de spații din diferite sectoare ale Capitalei.

„Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou. Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale. Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai dezvăluit faptul că Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5. „Sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând”, a precizat Drulă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img