vineri, 29 martie, 2024

In urma perchezitiilor D.I.I.C.O.T la Barlad, politistii si procurorii au descoperit cannabis si sume de bani

Distribuie:

Publicat:

La data de 27 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– B.T. Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Bârlad, la un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din județul Vaslui, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

 

          În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 5 grame de cannabis, obiecte folosite la mărunțirea cannabisului, 2 terminale mobile, o cartelă sim și diverse sume de bani.

 

          Din cercetări, a reieșit că, în perioada februarie 2022 și până în prezent, persoana bănuită ar fi desfășurat activităţi de procurare, depozitare și vânzare a drogurilor de risc (cannabis) către consumatori din municipiul Bârlad.

 

          Astfel, față de bărbat, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 28 iunie, să fie prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

 

          Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

 

          Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliției Române.

 

          Activitățile au beneficiat de sprijinul Poliției Municipiului Bârlad, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui – Sectorul Poliției de Frontieră Huși și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

 

          Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img