joi, 25 aprilie, 2024

Inca o lovitura sub centura pentru preotul Pomohaci! Impresarul lui a dat cartile pe fata: “Au fost vandute aproape toate…”

Distribuie:

Publicat:

Cristian Pomohaci a avut mult de patimit in ultima perioada, dupa ce, in mediul public, a aparut o inregistrare in care acesta hartuia un minor de 17 ani.

Acesta a fost caterisit, respectiv exclus din Biserica, iar, de curand, presa tabloida a scris ca nici cariera muzicala nu-i mai merge ca inainte. Jurnalistii au anuntat ca spectacolul aniversar de la Sala Palatului, programat pe 11 octombrie, nu se va mai tine, dat fiind ca nu s-au vandut bilete.

In replica, Mariana Mirea, impresarul lui Pomohaci, a infirmat respectiva informatie, dezvaluind ca au fost vandute aproape toate biletele, si ca nu acesta a fost motivul din cauza caruia evenimentul nu va mai avea loc.

„Au fost vandute aproape toate biletele. Mai erau disponibile doar 20 de bilete la balcon si 26 de bilete in sala. Concertul a fost organizat de Televiziunea Romana, impreuna cu o firma”, a declarat Mirea, la Romania TV.

Bugetul.ro aminteste ca Sala Palatului are o capacitate de 4.060 de locuri.

Preturile biletelor la spectacolul „intre cer si pamant”, de la Sala Palatului

• VIP – 200 de lei

• Categoria I – 150 de lei

• Categoria II – 125 de lei

• Categoria III – 85 de lei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img