marți, 19 martie, 2024

Inca o parcare si un nou parc de joaca, in Barlad! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, de cateva zile, au inceput lucrarile de amenajare la o noua parcare, dar si la inca un parc nou de joaca.

Parcarea, cu o suprafata de 648 metri patrati, este ampalsata in zona blocului D1, de pe strada Mihai Viteazu, va avea o capacitate de 30 de locuri si va fi amenajata in acelasi timp cu parcul de joaca pentru copii, care va avea o suprafata de 306 metri patrati. Totodata, zona este prevazuta si cu trotuare cu pavele.

„In limita timpului disponibil, datorita volumului mare de lucrari pe care le avem in desfasurare, dar si a resurselor, continuam sa raspundem la solcitarile barladenilor. Lucrarile la aceasta parcare si la noul parc de joaca sigur ar fi mers mai repede daca nu inregistram anumite blocaje pe buget. Momentan, suntem in faza de amenajare a fundatiei, de bordurare si pavare a trotuarelor si de trasare a perimetrului parcului de joaca. O lucrare pe care oamenii de aici spun ca o asteptau de 30 de ani, intrucat in zona lor nu s-a miscat nimic de cand s-au mutat aici. Speram ca pana la finele lunii octombrie, daca nu chiar si mai devreme, investitia sa poata fi data in folosinta. Mai vrem sa le solicitam riveranilor inca un pic de rabdare si sa ii rugam sa nu isi parcheze autoturismele in zona in care se efectueaza lucrari, pentru a permite accesul utialjelor si al echipelor de muncitori”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Valoarea investitiei este de 163.255,39 lei cu TVA iar lucrarea a fost contracata in urma unui anunt lansat pe SICAP.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img