miercuri, 24 aprilie, 2024

Inca un ‘caz izolat’ pe care nu-l vede Ludovic Orban! Pe filiera PNL, un vanzator de sucuri a ajuns director la Apele Romane

Distribuie:

Publicat:

Dezvăluire Bugetul.ro. În 2020, sub Guvernul Orban, un vânzător de sucuri a ajuns director la Apele Române. Este vorba despre Ovidiu Vișan. Potrivit CV-ului său, până să fie detașat în fruntea ABA Someș-Tisa în 2020, Vișan a lucrat, între 2018-2020, la SC AROME&FRESH SRL, firma sa.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, în legătură cu cazul chelneriței de la Apele Române, făcut public de Recorder, că numirea acesteia a fost prezentată deformat.

„(…) Faptul că mai apare în câte un colţ de ţară câte o numire care este prezentată într-un mod deformat – aicea daţi-mi voie să vă spun: persoana care este prezentată ca şi chelneriţa de la Apele Române de fapt a terminat o facultate. În facultate a trebuit să muncească.

În Statele Unite jumătate din studenţi muncesc, ca să poată să se întreţină pe perioada studiilor. Şi la noi sunt oameni din familii mai sărace care nu au posibilitatea părinţii lor să îi ţină la studii şi care trebuie să muncească. Că se duc chelneri sau se duc în altă activitate pentru a putea să obţină veniturile necesare pentru susţinerea studiilor, eu zic că este de lăudat, nu este de condamnat”, a declarat Ludovic Orban.

Continuarea pe bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img