sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Inca un spagar prins in flagrant : 700 de lei ca sa scape de dosar penal

Distribuie:

Publicat:

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) – Serviciului Judetean Anticoruptie (SJA) Iasi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au organizat si realizat, la data de 18 octombrie, prinderea in flagrant a unui cetatean, in timp ce oferea unui agent de politie din cadrul IPJ Iasi, suma de 700 lei pentru ca acesta sa distruga actele de constatare si sa nu-i intocmeasca dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat.

In fapt, in ziua de 9 septembrie, in timp ce se afla in exercitarea atributiunilor de serviciu, politistul l-a suprins pe B.M.D., in timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism avand permisul suspendat.

A doua zi, conducatorul auto l-a contactat pe agentul de politie si i-a promis suma de 500 lei in scopul aratat mai sus. Politistul a denuntat fapta la DGA iar, ulterior denuntului, in ziua de 17 octombrie, barbatul l-a contactat din nou si i-a promis 700 lei in acelasi scop.

Fata de B.M.D., procurorul de caz a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, cercetarile fiind continuate cu cel in cauza in stare de libertate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img