vineri, 26 aprilie, 2024

Incalificabil! O familie a mintit ca nepotul de cinci ani are cancer, pentru a strange bani pentru datoria la ENEL

Distribuie:

Publicat:

O familie din Murfatlar, judetul Constanta, a recurs la un gest incalificabil, in incercarea de a strange bani pentru plata unei datoriila ENEL, postand pe retelele de socializare un mesaj in care cereau ajutor pentru tratamentul nepotelului lor, bolnav de cancer pulmonar.

"Madalin, un baiat bolnav de cancer la plamani, ramas fara mama la varsta de un an si opt luni. Mama lui a decedat la varsta de 24 de ani, tot de cancer. Crescut de bunici, are nevoie luna de luna de tratament pentru a supravietui. De un an si jumatate, bunicii au ramas fara curent electric. Cine vrea sa-i ajute o pot face luand legatura cu bunica lui, Marginean Maria Aurelia", se preciza in mesajul respectiv, caruia i-au adaugat un numar de telefon si un cont bancar, pentru donatii.

Evident, cazul a starnit mila, cu atat mai mult cu cat mama baietelului fiind victima a aceleiasi boli, atunci cand cel mic avea doar un an si opt luni.

In momentul in care cazul a ajuns in atentia Serviciului de Asistenta Sociala de la Primaria Murfatlar si a specialistilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, minciuna a iesit la iveala. 

Bunicii au recunoscut ca au mintit, ca au fost invatati sa procedeze astfel, pentru ca sunt disperati: au ramas fara curent electric din decembrie 2016, au o datorie de cateva sute de milioane de lei la ENEL, pe care nu stiu cum au acumulat-o pentru ca in baraca in care locuiesc nu foloseau decat un frigider, o masina de spalat si un televizor.

”Ne-a invatat si pe noi cineva sa facem asa, sa zicem ca cel mic este bolnav. Am zis ca daca am spune motivul real, nu ne va crede nimeni. Au venit de la Protectia Copilului, le-am explicat despre ce este vorba de fapt”, au afirmat membrii familiei Marginean, potrivit replicaonline.ro.

In prezent, situatia familiei se afla in atentia autoritatilor, care au demarat o ancheta, informeaza replicaonline.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img