vineri, 29 martie, 2024

Incendiu de amploare in curtea unei societatii comerciale din localitatea vasluiana Lipovat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Podul Inalt" al Judetului Vaslui, au intervenit, sambata, 25 iulie, cu sapte autospeciale (dintre care, cinci autospeciale de stingere cu apa), o ambulanta tip B2 (EPA) si echipaje specializate (32 subofiteri si doi ofiteri) pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de material lemnos aflat in curtea unei societati comerciale din localitatea Lipovat, comuna Lipovat. La interventie participa autospeciale din cadrul detasamentelor de pompieri Vaslui si Barlad, precum si sectiei de pompieri Husi.

La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta violent la un depozit de material lemnos (aproximativ 1000 metri cubi) si exista pericolul iminent de propagare la o hala de aproximativ 1000 metri patrati plina cu peleti si furaje, sase hale pentru cresterea pasarilor, precum si la un tank diesel in care se afla circa 20 metri cubi carburant.

S-a actionat pe trei sectoare, unul pentru stingerea incendiului si doua pentru protectia bunurilor.
Interventia este ingreunata de vantul foarte puternic care sufla pe directia nord – sud est. In acest moment, incendiul este localizat si se actioneaza pentru lichidarea sa.
La interventie a participat si SVSU Lipovat.

Actiunea a fost  condusa de inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Podul Inalt" al Judetului Vaslui, col. Tataru Niculae, sub coordonarea prefectului judetului Vaslui, Gologan Mircea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img