vineri, 19 aprilie, 2024

Incendiu de locuinta aseara in municipiul Husi de la un cos de fum neprotejat termic – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sectia de pompieri Huși a intervenit in seara zilei de miercuri, 30 noiembrie, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială multifuncțională, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și 14 subofițeri,  pentru limitarea și lichidarea incendiului izbucnit într-o locuință din municipiul Huși,  pe strada Neagoe Basarab. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul mansardei și acoperișului pe o suprafață de aproximativ 90 metri pătrați și exista pericolul de propagare la întreaga locuință. 
După aproximativ două ore și jumătate, incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate persoane rănite sau intoxicate. 
Au ars aproximativ 90 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, doi pereți din lemn, circa 80 metri pătrați polistiren și vată minerală, 25 grinzi și căpriori din lemn, mobilier din lemn, diverse obiecte din material plastic. 
S-au degradat aproximativ 80 metri pătrați acoperiș, circa 70 metri pătrați tavan, pereții a trei camere, o centrală termică și accesoriile acesteia, piese de mobilier, obiecte din material plastic și diverse produse textile. 
Au fost salvate cinci camere de locuit și aproximativ 100 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn. 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img