joi, 28 martie, 2024

Incendiu de locuinta in localitatea Popeni din comuna vasluiana Zorleni

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit in seara zilei de duminica, 24 ianuarie, cu o autospecială de stingere cu apă și un  echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Popeni, comuna Zorleni. La fața locului a  fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui,  substația Bârlad. 
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiulnse manifesta intr-o cameră de locuit, în bucătărie și un hol, existând pericolul de propagare la întreaga locuință precum și două anexe gospodărești. De asemenea, a fost găsită  o persoană de sex masculin care prezenta arsuri pe o.mare suprafață a corpului. Victima a fost transportată la ambulanță SAJ pentru îngrijiri medicale. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 80% din suprafața corpului.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. 
Au ars două uși, două ferestre, diverse piese de mobilier, produse textile și bunuri electrocasnice.
S-au degradat: planșeul locuinței peno suprafață de aproximativ 30 metri pătrați,  tencuiala peno suprafață de circa 100 metri pătrați, o sobă cu acumulare de căldură și diverse produse textile ori material plastic. 
Au fost salvate celelalte încăperi ale locuinței și anexele gospodărești. 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este aruncarea de lichide combustibile peste jarul dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img