vineri, 26 aprilie, 2024

Incendiu devastator intr-un bloc din Romania! Un barbat a murit, doi copii si o femeie, transportati de urgenta la spital

Distribuie:

Publicat:

Un barbat a decedat in apartamentul sau cuprins de un incendiu, iar doi copii si o femeie s-au intoxicat cu fum, fiind transportati la spital. Intregul imobil cu patru etaje a fost evacuat, din cauza degajarilor mari de fum. Pompierii au reusit sa lichideze flacarile in cateva minute si urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit focul. Focul a izbucnit, marti dupa-amiaza, intr-un aprtament situat la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje situat in cartierul aradean Confectii, iar locatarii alarmati de degajarile mari de fum au sunat la 112, scrie news.ro. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca, echipajul de pompieri trimis a evacuat persoanele aflate in bloc care nu iesisera din apartamente, doi locatari fiind scosi din locuinte pe ferestre, cu ajutorul unei autoscari.

In urma interventiei la apartamentul cuprins de flacari, un barbat de 60 de ani a fost gasit decedat in baia locuintei. ”Trei locatari, doi copii si o femeie, au suferit o intoxicatie usoara cu fum si au fost transportati la spital pentru ingriji”, a declarat Plesca.

Incendiul a fost lichidat dupa cateva minute, fara a fi afectate de flacari alte apartamente. Mai multe locuinte au suferit, insa, pagube din cauza apei folosite la interventie si a fumului dens. Pompierii urmeaza sa stabileasca din ce cauza a izbucnit incendiul, iar la fata locului s-au deplasat si politisti, pentru efectuarea cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img