marți, 19 martie, 2024

Incendiu in localitatea vasluiana Otetoaia – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sectia de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință și o anexă gospodărească din localitatea Oțetoaia, comuna Lunca Banului. La intervenție a participat și SVSU Lunca Banului.

La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, într-o cameră a locuinței și la nivelul unei anexe gospodărești, existând pericolul de propagare la nivelul întregii case, dar și la un imobil din vecinătate, aflat la aproximativ doi metri de focar. După aproximativ o oră de lucru, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.  

Au ars aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment și stuf pe astereală din lemn, circa 30 metri pătrați tavan, piese de mobilier și diverse textile aflate într-o cameră a locuinței, precum și sculele care se găseau în anexa gospodărească. 

S-au degradat aproximativ 30 metri pătrați planșeu, circa 25 metri pătrați tencuială și pereții din lemn ai anexei gospodărești.
A fost salvată casa învecinată, trei camere din locuința cuprinsă de flăcări, precum și o altă anexă gospodărească. 
Nu au fost victime. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img