News Flash:

Incendiu in sala de bowling din SILVER MALL VASLUI

28 Septembrie 2015
3553 Vizualizari | 2 Comentarii
UPDATE:Patru  echipaje de pompieri au intervenit in cursul acestei dimineti, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs in interiorul unui mall din municipiul Vaslui.

     In cursul acestei dimineti, in  jurul  orei 06.23, s-a primit un  apel prin intermediul numarului unic de urgenta 112, la dispeceratul ISU – Ambulanta, prin care dispecerul unei firme de pazǎ anunta producerea unui incendiu la un mall din municipiul Vaslui. La fata locului au fost alocate ȋn total cinci autospeciale din cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui, din care patru autospeciale pentru stingere cu apǎ si spumǎ si o autospecialǎ pentru asigurarea rezervei de apǎ (multifunctionalǎ).

        Dupa patrunderea in incinta mall-lului, militarii au constatat ca incendiul se manifesta la barul si aparatura electrocasnicǎ ( frigidere) din interiorul unei sǎli de bawling, Flǎcǎrile au distrus  mobilierul barului, trei frigidere, un calculator, echipamente electronice de sonorizare si circa douǎzeci metri pǎtrati de mochetǎ.  Pagubele au fost semnificativ limitate datoritǎ sesizǎrii si anuntǎrii imediate incendiului si a interventiei rapide a pompierilor, nefiind afectate de flǎcǎri si alte spatii comerciale din incinta mall-ului.

       Cel mai probabil, imprejurarea care au condus la generarea acestui incendiu a fost un scurtcircuit la unul dintre frigidere.

        Nu au fost ȋnregistrate victime.

Stirea Initiala:
Cinci autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui cu 25 de cadre ale unitatii au intervenit, sambata dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru comercial situat la iesirea din Vaslui spre judetul Iasi. Potrivit datelor furnizate de reprezentantii ISU Vaslui, un angajat al firmei de paza din respectivul centru comercial a observat incendiul care se putea propaga cu usurinta si a anuntat incidentul la numarul de urgenta 112, .

   „Incendiul se manifesta la o sala de bowling din Silver Mall, fiind rapid localizat si stins. Urmeaza se stabilieasca in cel mai scurt timp cauzele izbucnirii acestuia. Au ars doua frigidere si un bar din incinta cladirii si nu s-au inregistrat victime omenesti. La interventie au participat 25 de pompieri ai unitatii noastre care au reusit sa stinga repede incendiul, astfel incat a fost eliminat riscul propagarii lui in intreg centrul comercial”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, cpt. Petru Iftene.

   Din primele cercetari efectuate la fata locului, se pare ca focul a izbucnit din cauza unor defectiuni la instalatia electrica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035281 (s)