vineri, 19 aprilie, 2024

Incendiu la o fermǎ din Murgeni

Distribuie:

Publicat:

 In cursul serii trecute  la ora 23.20, pompierii militari au fost solicitati sǎ intervinǎ pentru stingerea unui incendiu produs la o halǎ de circa 600 mp ȋn interiorul cǎreia se aflau furaje si baloti de paie, din orasul Murgeni.

 Pentru localizarea si  lichidarea incendiului,  la fata locului s-au  deplasat douǎ autospeciale de lucru cu apǎ si spumǎ, una de la Punctul de Lucru Murgeni si una de la  Detasamentul de Pompieri Bȃrlad, cu 11 militari.  In momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacara deschisa generalizat ȋn interiorul halei la balotii de paie.

 Pompierii au actionat atȃt pentru lichidarea incendiului precum si pentru limitarea extinderii acestuia cǎtre partea de halǎ ȋn care se aflau furajele.  Timp de aproximativ opt ore, pompierii militari  s-au luptat cu flacarile, fiind nevoiti sǎ realimenteze autospecialele de nouǎ ori. Flǎcǎrile au distrus circa 20 tone de baloti de paie si  au degradat alte 15 tone furaje. S-a reusit salvarea din fata flǎcǎrilor a halei ȋn suprafatǎ de circa 600 mp cu acoperis din schelet metalic si ȋnvelitoare din azbociment si circa 20 tone de furaje.

 Imprejurarea determinanta care a condus la generarea acestui incendiu a fost scurtcircuit electric produc la un conductor electric dedradat / defect. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img