sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Incendiu la o locuinta din localitatea vasluiana Baltateni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

In cursul acestei zile, la ora 15:31, pompierii militari din cadrul detasamentului de Pompieri Barlad, au fost solicitati sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o locuinta individuala din localitatea Baltateni, com. Bacani. Din primele informatii oferite de catre apelant, incendiul se manifesta la o anexa cu destinatia de centrala termica, care era alipita de casa de locuit, iar in interiorul locuintei nu sunt surprinse persoane.

 

La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si comanda, cu 12 subofiteri si un ofiter.

 

La sosirea fortelor de interventie, incendiul se manifesta cu flacara deschisa la intreaga anexa in care se afa centrala termica (confectionata din materiale usor combustibile – OSB) cu pericol de propagare la casa de locuit.

 

Flacarile au distrus circa 80 mp izolatie termica din polistiren de pe fatada laterala a casei, camera centralei termice, aproximativ 3 mc lemne de foc, 14 mp OSB, 16 mp acoperis pe structura din lemn si invelitoare din tabla, 4 ferestre, o usa, 11 ml bagdadie din PVC si au degradat 6 mp din acoperisul casei ( o vila cu parter+etaj +mansarda). Interventia prompta a militarilor a condus la salvarea intregii locuinte cu toate bunurile din interior.

In urma incendiului nu au existat victime, imprejurarea determinanta fiind un cos de fum neprotejat termic fata de elementele combustibile ale acoperisului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img