marți, 19 martie, 2024

Incendiu la o societate comerciala din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Doua echipaje de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui, coordonate de inspectorul sef  au intervenit, in cursul noptii de luni spre marti, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comerciala care are  ca obiect de activitate fabricarea fibrelor si firelor sintetice.

In noapte de luni spre marti,24 ianuarie, la ora 01.26, un apel primit prin intermediul numarului unic de urgenta 112 la dispeceratul comun  I.S.U. –  S.A.J. anunta producerea unui incendiu la o societate comerciala din municipiul Vaslui, de pe strada Metalurgiei. In urma apelului primit si a datelor furnizate de catre apelant la fata locului au fost directionate mai multe forte si mijloace de interventie, astfel: doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autoplatforma pentru lucru la inaltime, un FRAP si doua autospeciale de prima interventie si comanda. 

 In momentul sosirii primelor echipaje la locul interventie s-a constat ca incendiul se manifesta cu flacara deschisa in interiorul cladirii, la o masina de uscare si roluire a plasei din fibra de sticla, cu posibilitate de propagare la celelalte instalatii si la intreaga cladire.

Pentru localizarea si lichidarea incendiului s-a realizat imediat dispozitivul de interventie, actionandu-se simultan cu stingerea incendiului si pentru protejarea celorlalte instalatii din interior. Flacarile au distrus instalatia electric de forta a utilajului si au degradat instalatia  de aer pentru actionarea tambururilor,  precum si hidroizolatia de la partea superioara a utilajului.  

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de catre un scurtcircuit la un conductor electric defect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img