joi, 28 martie, 2024

Incendiu la un depozit de furaje din localitatea CHERSACOSU. Un crescator de animale a ramas fara hrana la animale

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de luni, 23 noiembrie, un incendiu a izbucnit la un depozit de furaje a unui crescator de animale din localitatea vasluiana Chersacosu, comuna Stanilesti. Evenimentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta 112 la ora 22:56, iar doua autoutilitare de la Sectia de Pompieri Husi au plecat catre locatia din Chersacosu. Interventia echipelor de salvare a durat aproximativ 3 ore, ora estimativa fiind 02:40. Pompierii huseni  au reusit sa salveze 4 bovine, 1 cabalina, 20 de porci, 15 pasari, in conditiiile in care la cativa pasi, aproximativ 30 de tone de furaje ardeau cu putere.

In urma incendiului au fost distruse aproximativ 30 de tone de furaje, 2  metri cubi de lemne si peste 150 de foi de tabla.

Cea mai mare tragedie este faptul ca micul crescator de animale a ramas fara hrana pentru animalele scapate din agonia focului. Echipa cotidianului BUNA ZIUA VASLUI l-a descoperit astazi pe cetatean in curtea casei si cu ochii inlacrimati, spunand:

“Toata munca mea s-a dus pe apa sambetei, toata vara m-am chinuit sa lucrez cum pot, am animale multe, nu o sa am cu ce sa le hranesc, o sa le vand sau le dau drumul pe strada. Am doua vaci care trebuie sa fete, ce sa sa fac cu ele? Cred ca cineva a pus focul aici la mine sa se razbune, dar de ce?” ne-a declarat omul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img