News Flash:

INCENDIU LA UN DEPOZIT DIN VASLUI

25 Mai 2014
2454 Vizualizari | 0 Comentarii
Astazi in jurul orei 17.00 prin apelul unic de urgenta 112 la dispeceratul ISU Vaslui a fost anuntat un incendiu la un depozit de mase plastice de pe strada Calugareni nr. 105 din municipiul Vaslui.

La locul interventiei s-au deplasat un numar de 3 autospeciale si 15 cadre militare care au actionat prompt pentru localizare focarului, protejarea vecinatatilor si lichidarea incendiului fiind salvate aproximativ 80% dintre bunurile aflate in depozit.

Pentru evitarea unor astfel de situatii pompierii recomanda tuturor celor care detin depozite urmatoarele masuri de prevenire a incendiilor:
culoarele de acces intre stivele de marfuri din interiorul incaperilor de depozitare vor fi delimitate si marcate; toate deseurile provenite din ambalaje (scanduri, talas, rumegus, hartie, sticla, textile etc.), vor fi adunate imediat si evacuate in locuri special amenajate si asigurate impotriva incendiilor; instalatiile electrice de forta si iluminat ale depozitelor de marfuri vor fi executate conform normelor in vigoare;

municipiul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045824 (s)