joi, 25 aprilie, 2024

INCENDIU major la o locuinta din URLATI,comuna Dimitrie Cantemir

Distribuie:

Publicat:

Un incendiu de proportii a distrus astazi o casa si o anexa in localitatea Urlati, comuna Dimitrie Cantemir In cursul zilei de miercuri,21 septembrie, in jurul orelor 1430, Sectia de Pompieri Husi a fost solicitata sa intervina  in localitatea Urlati, comuna Dimitrie Cantemir,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa realizata din caramida, formata din doua incaperi. Pompierii militari au intervenit la fata locului cu doua autospeciale ( una de lucru cu apa si spuma si una de prima interventie si comanda), cu un ofiter si sapte subofiteri. Acestia au fost sprijiniti de catre membrii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din comuna Dimitrie Cantemir si autospeciala de stingere apatinand S.V.S.U. Hoceni.

In momentul sosirii echipajelor de interventie la fata locului, incendiul se manifesta cu violenta, generalizat la nivelul intregii locuinte (atat la acoperisul acesteia cat si la una din cele doua incaperi  ale locuintei, ) precum si la o magazie de alaturi.  Concomitent cu localizarea si stingerea incendiului s-a actionat  pentru limitarea propagarii incendiului catre vecinatati reusindu-se salvarea unei incaperi din locuinta, anexele din gospodarie si locuintele vecinilor.   

Flacarile au distrus: 80 mp de acoperis din lemn cu invelitoare dinazbociment, magazia unui vecin,  electronice, electrocasnice, mobilier, textile si alte bunuri din una dintre incaperile casei,  trei ferestre, o usa din lemn si circa 2 metri cubi cherestea.

 In urma cercetarilor efectuate dupa stingerea incendiului, pompierii au stabilit cauza probabila de izbucnire a flacarilor ca fiind un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img