joi, 28 martie, 2024

Incendiu violent intr-un apartament din Negresti: o persoana a suferit arsuri pe 70 la suta de pe suprafata corporala -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui au intervenit, duminica, 8 septembrie, cu două echipaje și două autospeciale, una pentru stingere și o alta pentru acordarea primului ajutor medical, la un incendiu izbucnit într-o locuinta din orașul vasluian Negrești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență într-un apartament situat la etajul 4 al blocului C2 din localitate.

Apartamentul era practic un depozit de resturi menajere și gunoaie.Pompierii negreșteni au evacuat alte 20 de persoane din cauza fumului și gazelor toxice.În urma incendiului a mai fost degradat ușor un alt apartament. În apartment a fost găsită o viață o victimă, semiconștientă, proprietarul apartamentului.

Victima, o persoană de sex masculin în vârstă de 60 ani a suferit arsuri de gradele III și IV pe aproximativ 70% din suprafața corpului. Victima a fost preluată initial de ambulanța și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui .

In seara zilei de duminica, 8 septembrie, victima cu arsuri de gradele III și IV pe aproximativ 70% din suprafața corpului, a fost transportata cu ambulanța TIM ( TERAPIE INTENSIVA MOBILA) – la o clinică specializată din municipiul Bacău

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img