marți, 19 martie, 2024

Incendiu violent la o locuința din localitatea vasluiana Bălțați, comuna Tatarani – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Secția de pompieri Huși a intervenit, marți, 1 Decembrie, cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Bălțați, comuna Tătărăni.

 

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului, a unei camere de locuit și a unei anexe gospodărești. Exista pericolul de propagare a incendiului la câteva locuințe învecinate.

 

Dupa aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Nu au fost victime. De asemenea, pompierii hușeni au salvat șapte păsări care se aflau în anexa gospodărească cuprinsă de flăcări.

 

Au ars aproximativ 40 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 20 metri pătrați acoperiș din azbociment pe astereală din lemn, trei uși, trei ferestre, obiecte de mobilier, un televizor și un frigider, diverse produse textile și documente.

 

S-au degradat aproximativ 40 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, zece căpriori, două uși, diverse textile.

 

Au fost salvate trei camere de locuit și casele învecinate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui coș de fum necurățat și neizolat corespunzător. Bunuri distruse 6000 și bunuri salvate 5000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img